پرسش‌های متداول
چگونه می توان خرید کرد؟
چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ چگونه می توان خرید کرد؟ 
چه کارهایی باعث کاهش حجم اشتراک می‌شود؟
به طور کلی هر عملی که در اینترنت انجام دهید، باعث تبادل اطلاعات بین کامپیوتر شما و شبکه اینترنت می‌شود و حجم این اطلاعات تبادل شده از حجم طرح اشتراک شما می‌کاهد. نگاه کردن صفحه‌های وب، فرستادن یا چک کردن ایمیل، استفاده از برنامه‌های انتقال صدا و تصویر مانند اسکایپ، دانلود کردن فیلم، موسیقی و برنامه، گوش دادن به رادیوهای اینترنتی و بسیاری کارهای دیگر، همگی باعث می‌شوند اطلاعاتی از کامپیوتر شما به اینترنت منتقل شود یا اطلاعاتی از اینترنت به کامپیوتر شما ارسال شود. در هر دو حالت، بر اساس حجم اطلاعات تبادل شده، از حجم ترافیک وایمکس شما کاسته می‌شود.
آیا امکان ویرایش مشخصات کاربری و ایمیل من وجود دارد؟
شما می‏‌توانید مشخصات کاربری خود را ویرایش کنید. برای این کار باید با وارد کردن پست الکترونیکی و کلمه عبور، وارد حساب کاربری خود بشوید، سپس با کلیک روی گزینه "پروفایل من" به صفحه‏‌ای منتقل می‏‌شوید که در بخش "اطلاعات کاربر" امکان "ویرایش اطلاعات" وجود دارد.
در انتهای هر ایمیل درج شده " چنانچه تمایل به دریافت ایمیل از طرف ما ندارید، بر روی لغو اشتراک کلیک کنید " شما می توانید پس از دریافت اولین ایمیل ، عضویت خبرنامه را لغو کنید.
برای تغییر ایمیل،اصلاح کد ملی، لغو خبرنامه و حذف اکانت با همان ایمیلی که ثبت نام کرده‏‌اید به info@choobha.com ایمیل بزنید.
اگر به ایمیل خود دسترسی ندارید متاسفانه به دلایل حفظ امنیت کاربری، هیچ راهی برای تغییر ایمیل خود به عنوان نام کاربری نخواهید داشت و فقط می‌توانید مجدداً با ایمیل جدید خود ثبت نام کنید.
رفتن به بالای صفحه